Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010

Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010
Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010 Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010 Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010 Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010 Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010 Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010 Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010 Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010 Rochii de seara si mirese excentrice la Paris Fashion Week 2010

Chanel, Givenchy, Dior… toti couturierii parizieni au stralucit luna trecuta la unul dintre cele mai luxoase show-uri de moda: Paris Fashion Week. Mireasa excentrica a erei moderne, rochii de seara din cele mai pretioase materiale, explozii de culori si forme florale ce ne amintesc de o era a bogatiei si a aurului. Te invitam sa le privesti!

1. Karl Lagerfeld, Chanel – Mireasa extravaganta si rochii de seara opulente

Extravagantul Karl a frapat prin juxtapunerea celor mai fine materiale cu cele mai pretioase broderii. Leul care a insotit mireasa in drumul spre altar reprezinta semnul astral al celebrei Coco Chanel, iar rochiile create pentru o atmosfera luxoasa prusiana stralucesc prin broderiile, brocarturile si blanurile a la Dr. Zhivago. O colectie ce devine din ce in ce mai decorativa pana la finele showului, cu rochii de seara ce aduc cu ele acele detalii ale oului Faberge. Toate sunt acoperite in paiete, cristale, pietre pretioase si broderii.

O bogatie si opulenta ce caracterizeaza intotdeauna show-urile Chanel. De aceasta data indulcite de o paleta de culori soft, in nuantele caramelei. Rochii in linie A stralucitoare si romantice, influente imperiale rusesti, broderii metalice, topuri din pene si fulgi, straturi de chiffon si piesa de rezistenta a show-ului: mireasa Chanel extravaganta si opulenta, ticsita in detalii luxoase si ametitoare, cu o trena ce porneste din gulerul boleroului.

2. John Galliano, Christian Dior - Rochii de seara pastel in forma de lalea

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest