Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto

Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto
Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto Rochii de seara negre: modele, preturi, galerii foto

 

5. Rochie de seara din colectia Paparazii 2013, model 93016, www.avangardebrides.ro, 1940 Ron. Aceasta rochie de seara in stil sirena este una stralucitoare si glamorous, perfecta pentru a atrage privirile oriunde te-ai duce!

6. Rochie de seara din colectia Jovani 2013, model 111034-1, www.e-ivory.ro. O rochie care se remarca printr-o simplitate deosebit de eleganta, care iti va permite sa adaugi orice accesorii sau pantofi vei dori.

7. Rochie de seara din colectia La Sposa Cocktail 2013, www.biensavvy.ro. Este o rochie classy si eleganta, cu bretea pe un singur umar, panglica in talie si o fusta cu un model floral cu totul si cu totul deosebit.

Rochie de seara din colectia Paparazii 2013, model 93016, www.avangardebrides.ro, 1940 Ron Rochie de seara din colectia Jovani 2013, model 111034-1, www.e-ivory.ro Rochie de seara din colectia La Sposa Cocktail 2013, www.biensavvy.ro

Pagina 2/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest