Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj

Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj
Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj Rochii de COVORUL ROSU, colectia MAC DUGGAL la Elite Mariaj

Rochiile de covorul rosu de la brandul Mac Duggal au fost aduse in exclusivitate in Romania de Elite Mariaj, iar acum le poti proba si tu in saloanele din Bucuresti si Iasi.

Cu un design sofisticat si taieturi provocatoare, faimoasele rochii de seara marca Mac Duggal sunt irezistibile. Purtate de multe vedete pe covorul rosu la diverse evenimente, acum si fashionistele din tara noastra au ocazia sa le imbrace la banchet, nunta, botez sau alte evenimente cu staif.

  

Aceste rochii de Red Carpet nu sunt doar pentru staruri, ci si pentru femeia obisnuita care vrea sa radieze si sa se faca remarcata la cele mai importante evenimente la care ia parte.

 

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest