Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie

Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie
Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie Rochia de dantela este perfecta pentru luna decembrie

Luna decembrie este luna petrecerilor festive, unde culorile, sclipirile glam si materialele pretioase anunta o noapte de neuitat. Rochiile sunt alese pentru a atrage atentia, pentru a face un statement de stil si festivitate. In luna decembrie, rochiile perfecte pentru petreceri sunt rochiile care au atitudine si personalitate.

In aceasta luna, Be as Bold as you want. In general, se poarta tinute ultra-elegante, realizate din materiale si cu detalii care exprima delicatete. Culorile sunt festive, look-urile promoveaza romantism si sarm feminin, intr-un mix care este ravisant si irezistibil.

Dar rochia perfecta pentru luna decembrie, rochia cu care nu vei da gres, este rochia de dantela. Scurta sau lunga, cu maneci sau fara, cu spate gol sau portret, cu trena sau falduri. Of, dupa rochia de dantela oftam impreuna: femeile dupa atingerea suava a materialului, barbatii dupa femeia care straluceste in rochia ei de dantela.

Iata rochiile de dantela BIEN SAVVY cu care sarbatoresti in luna decembrie. Sunt spectaculoase, elegante si glamorous, punand accent puternic pe stilul unic si expresia personala a sarmului feminin. Rochiile sunt disponibile doar cu programare in magazinul BIEN SAVVY din Bucuresti (Bd. Cantemir nr. 2B). Pentru mai multe informatii, viziteaza www.biensavvy.ro.

Rochie de seara Follow the Fragrance by BIEN SAVVY

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest