Rochii de cocktail pentru petreceri

Rochii de cocktail pentru petreceri

Rochiile de cocktail sunt acele tinute care pot fi purtate la petreceri si evenimente mai putin formale. Doamnele poarta rochii lungi, rochii scurte sau piese de seara elegante atunci cand sunt invitate la un cocktail.

Rochiile cocktail sunt versatile si fie ca au imprimeuri mari si accente etnice sau sunt in nuante uni, acestea se poarta la petrecerile mai putin formale.

Rochiile cocktail sunt accesorizate adesea cu detalii speciale, cum sunt fundele si au un croi feminin, specific anilor ’40-’50.
Desi un cocktail nu solicita o tinuta formala obligatoriile, pentru a capta atentia celor din jur, rochiile cocktail cu detalii stralucitoare (curea, poseta, pantofi de lac, accesorii in nuante metalice, nasturi glamour) nu vor trece neobservate la un cocktail party, un eveniment black-tie sau un dineu.

Daca esti o fashionista adevarata, trebuie sa ai in garderoba personala cel putin o rochie de cocktail sub forma de con, cu volane sau o rochie usor mulata pe corp, dar lejera pentru petrecerile unde se danseaza.

Fii seducatoare si alege o rochie glamour sau opteaza pentru o rochie creion, ideala inclusiv pentru evenimente elegante sau semi-formale.

Rochiile cocktail au fost realizate prima data in anii ’30 de Coco Chanel, iar acum orice femeie le poarta cu gratie indiferent de marime, model sau culoare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest