Pronovias: Rochii de ceremonie 2016

Pronovias: Rochii de ceremonie 2016

A aparut noua colectia de rochii ceremonie 2016 de la Pronovias. Colectia Pronovias Barcelona de anul urmator cuprinde rochii de seara, rochii de ceremonie, rochii de cocktail si rochii de nunta elegante pentru domnisoarele de onoare, mamele soacre si nase.

Fie ca iti plac rochiile de seara lungi, costumele de gala formate din rochii si sacouri sau preferi rochiile de cocktail colorate, la Pronovias gasesti rochii de petrecere intr-o paleta variata de culori.

De la rochii de seara sirena la rochii de cocktail din dantela, fiecare viitoare domnisoara de onoare, mama soacra si nasa isi va gasi rochia potrivita pentru silueta ei.

Inspirate-te din colectia de rochii de ceremonie Pronovias Barcelona 2016, fie ca participi la un eveniment formal in acest an sau te pregatesti petreceri corporate, petrecerile de tip cocktail si alte gale festive.

Urmareste galeria foto alaturata daca vrei sa vezi cele mai noi tendinte in moda rochiilor de seara. Mai multe rochii de ceremonie 2016 si rochii de cocktail 2016 de la Pronovias poti vedea aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest