Rasfata-te de sarbatori cu cele mai elegante tinute la reduceri!

Rasfata-te de sarbatori cu cele mai elegante tinute la reduceri!

Iti cauti rochia perfecta pentru Craciun sau petrecerile super hot de Revelion ? Intra pe http://www.lovelove.ro si profita de reducerile de sarbatori de pana la 50%! Iti vei innoi garderoba cu rochii de seara superbe, rochii de zi senzuale si fuste functionale, pentru fiecare moment special din viata ta.

Pe 15, 16 si 17 decembrie,  am pregatit pentru femeia sic o selectie irezistibila de rochii, bluze si fuste la preturi speciale! Superba rochia de seara Instant Red este redusa in timpul campaniei de Sarbatori de la 549 de lei la 230 lei. Poart-o cu cel mai fermecator zambet la cele mai glamorous ocazii si vei fii cu siguranta in centrul atentiei!

Elegantele fuste din colectiile Love Love au si acestea preturi irezistibile. Fusta animal print cu talie inalta Remember este redusa de la 75 ron de la 250 lei! Te vei indragosti de aceasta piesa care iti pune garantat in valoare cele mai frumoase atuuri, indiferent de stil.

Rochia boycon este un must have in garderoba femeii stilate si feminine, iar pentru ea am pregatit piese irezistibile! Rochia Sign of poem este o superba rochie de seara roz pudra cu umar decoltat si o detalii spectaculoasa care sublimeaza silueta feminina. Rochia este disponibila in timpul promotiei la jumatate de pret : 190 lei in loc de 380 lei.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest