Rochia saptamanii: Rochie roze de ocazie din tulle JSPPLAURA

Rochia saptamanii: Rochie roze de ocazie din tulle JSPPLAURA

Rochia acestei saptamani vine de la Ama Fashion si este vorba despre rochia roze de ocazie din tulle JSPPLAURA cu decolteu la baza gatului si maneci scurte. Aceasta rochie de seara lunga pana la genunchi poate fi purtata si ca rochie de mireasa, in cadrul unei nunti nontradtionale.

Modelul JSPPLAURA este o rochie glam cu paiete in partea superioara, decorate cu aplicatii florale. Nuanta primavaratica a rochiei si detaliile delicate din zona bustului fac din aceasta o tinuta perfecta pentru sezonul cald.

Rochia roze de ocazie este foarte feminina, aceasta fiind prevazuta cu cupe interioare, decupaj la spate, in timp ce talia este evidentiata de o banda satinata. Rochia se inchide la spate cu doi nasturi tip perla de culoare roz si cu fermoar ascuns. Daca partea superioara este imbracata in paiete stralucitoare, fusta in linie A este formata din doua starturi de tulle.

Rochita masoara 110 cm si este fabricata in Romania. Aceasta face parte din colectia 2016/2017. Daca vrei sa ai o tinuta deosebita pentru cele mai tari petreceri din primavara-vara 2017, nu ezita sa cumperi rochia roze de ocazie din tulle JSPPLAURA.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest