BIEN SAVVY lanseaza o noua colectie de seara I Love... Me

BIEN SAVVY lanseaza o noua colectie de seara  I Love... Me

Cauti o rochie unica pentru sezonul sarbatorilor? Am gasit pentru tine o ocazie perfecta sa o descoperi. BIEN SAVVY lanseaza o noua colectie de seara, si esti invitata sa o descoperi, in exclusivitate, joi, 26 noiembrie.

Garderoba ta trebuie sa fie pregatita pentru sezonul petrecerilor de iarna cu rochii spectaculoase, eleganta si deosebite. Rochii cu spatele gol, rochii stralucitoare, rochii care avantajeaza silueta si impresioneaza prin textura materialelor fine. Sunt rochii glamorous in care stralucesti, in care ii cuceresti privirea si ii amintesti ca esti cea mai frumoasa femeie din viata lui.

Designerul BIEN SAVVY lanseaza o noua colectie de seara, I Love… Me si invita femeile care adora stilul desavarsit si detaliile de impact sa descopere noile rochii in exclusivitate. Noua colectie propune rochii superbe, cu detalii statement si decolteuri spectaculoase, realizate din materiale rafinate. Sunt rochii care promit sa fie creatii demne de red-carpet.

Evenimentul are loc joi, 26 noiembrie, in showroom #biensavvy din Bucuresti, Bd. Cantemir nr. 2B. Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul designerului www.biensavvy.ro sau viziteaza pagina de Facebook dedicata acestui eveniment: http://on.fb.me/1lfviBD.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest