Hermes, o mostenire de sase generatii

Hermes, o mostenire de sase generatii
Hermes, o mostenire de sase generatii Hermes, o mostenire de sase generatii Hermes, o mostenire de sase generatii Hermes, o mostenire de sase generatii Hermes, o mostenire de sase generatii Hermes, o mostenire de sase generatii Hermes, o mostenire de sase generatii Hermes, o mostenire de sase generatii Hermes, o mostenire de sase generatii

Astazi, dupa mai bine de 170 de ani, Hermes reprezinta una dintre cele mai celebre case de fashion, specializata in matase de prima clasa, piele, ready-to-wear outfit, accesorii luxoase, parfumuri pretentioase si haine de cea mai buna calitate. Paris Hilton, Nicole Kidman, Victoria Beckham, Elle MacPherson, Elizabeth Hurley si Madonna sunt cateva dintre cele pentru care logoul cu trasura si calul reprezinta un mod de viata.

Hermes, brandul care nu cunoaste criza

Thierry Hermes se naste in 1801, in Germania si, in perioada aceea, nimeni nu ii prea tolera pe protestanti. Asa ca, in 1828, Thierry imigreaza in Franta. Invata selaria si in 1837 isi deschide mica intreprindere, care nu va cunoaste niciodata criza.


Adolphe si Emile Hermes, inventatorii exportului

In 1878, Thierry moare, iar Charles Emile, fiul lui, ii succede. Prima decizie a lui Charles: mutarea. Antrepriza are o cifra de afaceri exceptionala, dar fiul lui Thierry negociaza timp de doi ani cu bancherii inainte de a se muta pe strada Faubourg St. Honore. Adolphe si Emile-Maurice Hermes, fiii lui Charles devin mostenitorii de drept ai casei Hermes in 1902, pe vremea cand calul inceteaza sa mai fie un mijloc de transport. Adolphe incepe astfel, sa fabrice caroserii si sa le vanda dincolo de granite, inventand astfel exportul!

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest