Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu

Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu
Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu Golden Globes 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu

La cea de-a 72-a editie a decernarii Premiilor Golden Globes 2015, pe covorul rosu au defilat vedete de marca care si-au etalat rochiile de seara elegante, create de case de moda de renume cum ar fi Zuhair Murad si Dior.

Una dintre cele mai distinse doamne de la Golden Globes 2015 a fost sotia lui George Clooney. Amal Alamuddin Clooney a debutat pe covorul rosu la decernarea premiilor din Beverly Hills intr-o rochie neagra foarte chic, semnata de casa de moda Dior. Imbracata astfel, Amal a facut senzatie printre cei prezenti, dar si in randul criticilor de moda.

Alte prezente feminine la fel de seducatoare au fost Jennifer Lopez, Jennifer Aniston sau Reese Whiterspoon.

Vezi ce vedete au stralucit la Beverly Hills pe pe covorul rosu si care au fost cele mai frumoase rochii de la Golden Globes 2015.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest