Exclusive Spring Sale la BIEN SAVVY

Exclusive Spring Sale la BIEN SAVVY

Pe 6 martie, sarbatoreste venirea primaverii la BIEN SAVVY Exclusive Spring Sale. In loc de martisoare, am pregatit reduceri de pana 70% la cele mai glamorous rochii de seara si de cocktail din colectiile BIEN SAVVY care au starnit pasiuni!

Vino in BIEN SAVVY Bucuresti, Constanta si Brasov, vineri, 6 martie, intre 10 AM si 8 PM pentru cel mai frumos cadou de ziua femeii. La Exclusive Spring Sale by BIEN SAVVY, ai sute de rochii de seara, creatii superbe din colectii anterioare La Sposa si BIEN SAVVY care au preturi incepand de la 400 ron.

Din sute de rochii, una trebuie sa fie a ta. Vino sa descoperi rochiile din colectiile BIEN SAVVY si La Sposa care starnesc pasiuni: Fall in Love, Vanity, In the Mood, Moments, make a WISH si Follow Me. Sunt rochiile de seara in care stralucesti la orice eveniment. Sunt rochiile care iti dezvaluie cu eleganta frumusetea si stilul impecabil.

Intampina primavara cu noi! Te asteptam vineri, 6 martie, in BIEN SAVVY Bucuresti (Popa Soare 26), Constanta (Bd. Ferdinand 19) si Brasov (Bd. 15 noiembrie 36).

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest