Dolce&Gabanna Milan Fashion Week

Dolce&Gabanna Milan Fashion Week

Cu siguranta, cea mai italieneasca prezentare de pe podiumul Milan Fashion Week a fost show-ul Dolce & Gabbana, toamna-iarna 2012.

Designerii au creat genti minuscule sau medii, decorate cu bijuterii pretioase, rochii si costume tapitate sau rochii cu imprimeuri sub forma de heruvimi. Cea mai glamour alura a tuturor colectiilor D&G de pana acum!

Plina la refuz de detalii luxoase, de la decorul cu vesele candelabre stralucitoare si pana la remarcabilele tinute in stil baroc, cu detalii aurite, cei doi designeri au creat o colectie maiestuoasa, opulenta, debordand de o eleganta haute-couture.

Printre accesoriile care au situat acest spectacol in topul favoritelor, se numara bentitele ticsite cu bijuterii, bijuteriile din aur si posetele decorate cu perle si cristale.

"Nicio suprafata a pielii modelelor nu a ramas neatinsa. Aratau precum femeile cu sange nobil din secolul al XIX-lea" a descris celebra publicatie Vogue, spectacolul luxuriant si opulent al aurului suprem! Inspirate din traditiile religioase siciliene, hainele Dolce&Gabbana au amintit de vestmintele bisericesti ale cardinalilor, cu cape stralucitoare, de un negru profan si brodate cu auriu iluminat.

Rochiile de un alb sidefat, din broderie de dantela au redat impresia hainelor  purtate de tinerele fete catolice la prima lor impartasanie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest