Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes

Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes
Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes   Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes   Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes   Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes   Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes   Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes   Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes   Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes   Descopera rochiile elegante si senzuale Roses & Shoes

Descopera eleganta si nobletea in noua colectie de rochii de seara Bien Savvy - ROSES & SHOES. In acesta colectie simbolismul trandafirilor si atitudinea transmisa de pantofi exploreaza universul creativ al femeii puternice. Formele line si voluptoase sunt subliniate de culori vibrante, potentate de materiale fluide si texturi bogate, un complex de elemente ce completeaza armonios fatetele spiritului feminin.

Asocierea magnetica dintre trandafiri si pantofi iti dezvaluie o femeie naturala, senzuala, romantica si misterioasa in acelasi timp. Daca in antichitate trandafirul era floarea Afroditei, zeita dragostei si a frumusetii, in prezent trandafirul a ramas regele florilor si o innobileaza pe cea care il primeste cu atributele rafinamentului absolut. De cealalta parte, pantofii unei femei spun povestea sincera despre caracterul celei care ii poarta. Femeile ii iubesc pur si simplu pentru ca pun in valoare atuurile lor fizice si pentru puterea de a transmite incredere in sine, sex appeal si feminitate.

 

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest