Tendinte cromatice pentru rochiile domnisoarelor de onoare in 2016

Tendinte cromatice pentru rochiile domnisoarelor de onoare in 2016

Desi iarna de abia a venit, iar sezonul nuntilor s-a terminat oficial pentru acest an, pregatirile de nunta pentru 2016 sunt in toi. Si pentru ca tinutele vestimentare vor fi imortalizate in fotografiile de nunta, viitoarele mirese trebuie sa aiba grija de ajutoarele lor si sa aleaga rochii in tendintele modei pentru domnisoarele de onoare.

Daca nu ai idee ce culori se poarta la nuntile 2016, afla chiar acum care sunt tendintele cromatice pentru rochiile de seara ale domnisoarelor de onoare.

Blush

Una dintre cele mai faimoase si populare culori din familia rozului, blush nu se va demoda niciodata, de aceea domnisoarele de onoare se pot "echipa" la nuntile din 2016 in culoarea optimismului.

 

Piersica in tonuri pastel

Piersica este cel mai frumos ton cromatic din familia portocaliului, iar aceasta nuanta pastelata cu note calde nu poate fi umbrita de nicio alta culoare din aceeasi gama. Piersica pastel este un ton mai deschis decat portocaliul obisnuit, iar la nuntile din primavara-vara 2016, acest ton cromatic va face ravagii!

 

Corai deschis

Rochiile domnisoarelor de onoare in culori pastelate vor fi in tendintele sezonului urmator, iar corai deschis este dovada vie in acest sens. Romantica, dulce si fermecatoarea, aceasta culoare ofera oricarei nunti mai mult dramatism.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest