4 culori sunt ideale pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Descopera-le acum

4 culori sunt ideale pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Descopera-le acum
4 culori sunt ideale pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Descopera-le acum 4 culori sunt ideale pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Descopera-le acum 4 culori sunt ideale pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Descopera-le acum 4 culori sunt ideale pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Descopera-le acum

Daca urmatoarea ta misiune importanta in calitate de viitoare mireasa este alegerea tinutei potrivite pentru cele mai bune prietene care iti vor fi alaturi la altar, afla ca sunt 4 culori ideale pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Una dintre ele trebuie sa se potriveasca si prietenei pe care ai rugat-o sa iti fie domnisoara de onoare la nunta. Descopera-le acum impreuna cu ea si alegeti impreuna culoarea ideala pentru rochia de nunta.

Negru
Orice tanara cocheteaza la un moment dat cu aceasta culoare, fie ca vrea sa poarte la bal o little black dress sau sa impresioneaza cu o rochie lunga de seara in tonuri inchise. Pe deasupra, o rochie neagra este perfecta pentru orice silueta, iar un buchet colorat va forma contrastul perfect cu aceasta tinuta monocromatica.

Albastru
Pentru o nunta de iarna feerica, albastrul regal este cea mai buna alegere, atat pentru domnisoarele de onoare, cat si pentru nasa de cununie. Aceasta culoare se potriveste oricarei nuate de piele, dar si de par. Pentru a scoate rochia in evidenta, albastrul se combina perfect cu bijuteriile din aur galben, cat si cu accesoriile din argint.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest