Cristallini - cele mai frumoase rochii pentru evenimentele fericite din viata noastra

Cristallini - cele mai frumoase rochii pentru evenimentele fericite din viata noastra

Rochii de seara, tinute de birou pentru femei de afaceri, rochii de cocktail si pentru orice alt eveniment fericit din viata noastra, toate se regasesc in showroom-ul Cristallini. In cei doi ani de cand este lansat, acesta a devenit principala destinatie de shopping pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc o rochie deosebita.

Magazinul on-line si showroom-ul din Bucuresti au stocul actualizat saptamanal cu modele noi de rochii comandate din cataloagele furnizorilor externi. Fiecare clienta Cristallini beneficiaza de un tratament special, showroom-ul fiind rezervat o sesiune exclusiva de 45 minute, timp in care un consultant de stil alege personalizat o serie de modele in functie de dorintele clientei. Ca parte din acest serviciu, retusarea unei rochii se realizeaza „in house", in atelierul propriu.

In vara acestui an, Cristallini a realizat in propriul atelier de creatie colectia exclusivista Limited Edition by Cristallini. Alaturi de rochii de seara sofisticate, in colectie au fost incluse rochii office versatile care sa poata fi purtate si la un eveniment de seara, cu o pereche de pantofi cu toc sau cu accesorii pretioase.

Colectia a atras numeroase cumparatoare, la aceasta reusita contribuind calitatea materialelor utilizate si atentia acordata finisajelor. Un alt punct forte al acestei colectii impecabil realizate si usor de accesorizat este faptul ca piesele incluse sunt in numar redus sau chiar unicat, conferind un plus de valoare produsului final.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest