Cele mai frumoase rochii de seara turquoise

Cele mai frumoase rochii de seara turquoise

Se spune ca este suficient pentru ca o femeie sa apara in rochia de seara perfecta, pentru ca toate privirile sa se concentreze asupra ei. Turquoise-ul este culoarea definita de Pantone “a color for all seasons”, nu se domodeaza, nu este nici albastru si nici verde, ci o nuanta serena, inspirata de apa si cer. O nuanta tropicala si seducatoare cu care nu ai cum sa dai gres!

Rochie de seara La Sposa Cocktail 2011, Model 7624, www.biensavvy.ro - 3.520 ron. O superba rochie de seara turcoaz din voal de matase si satin, cu maneci trei sferturi voluminoase si o brosa funda cu cristale prinsa in talie.

Rochie de seara La Sposa Cocktail 2011, Model 7630, Bien Savvy - 3.520 ron. Rochie de seara din satin, cu maneci scurte, ce urmareste o linie sirena si prezinta o curelusa eleganta din pietre si cristale.

Rochie de seara Mate, Magic Collection, Bien Savvy - 2.700 ron. Rochie de seara turcoaz in linie fluida, cu drapaje verticale, decolteu in forma de inima si o trena bogata.

Rochie de seara Sherri Hill 2484, www.rochii.e-ivory.ro - 2.160 ron. O rochie de seara ce face parte din colectia de lux Sherri Hill. Are o linie fluida cu pliseuri, un decolteu in forma de inima, bustul decorat cu pietre si cristale si o esarfa cu funda prinsa in talie. 

Rochie de seara Sherri Hill 2545, Ivory - 2.010 ron. Imperiala si pretioasa, aceasta rochie de seara din matase plisata decorata cu o ploaie de cristale swarovski, te va face sa arati precum o regina.

Rochie de seara Sherri Hill 3832, Ivory - 2.160 ron. Confectionata din organza si matase si decorata cu paiete si cristale aurii, aceasta rochie de seara reprezinta eleganta absoluta.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest