Cele mai cool rochii de seara mov si lila

Cele mai cool rochii de seara mov si lila

Culoarea mov are o lunga reputatie de nuanta a regalitatii si puterii. Daca vrei sa fii o veritabila trendsetter si regina petrecerii, poarta rochii mov, culoarea must-have a lui 2011. Movul iti da distinctie, un aer misterios si iti creeaza un look elegant si luxos. Iata ce frumuseti am pregatit pentru tine.

Rochie de seara La Sposa Cocktail 2011, Model 7450, www.biensavvy.ro - 2.948 ron. Aceasta rochie de seara se remarca prin nuanta mov electric si croiala imperiala. Linia sirena si volanele oblice creeaza un look autentic, iar decoletul asimetric, pe un singur umar este in perfecta armonie cu textura opulenta. Rochie de seara Burgundy, Colectia Kiss & Fly, Bien Savvy - 3.000 ron. Straluciri voluptoase ce-ti vor garanta statutul de regina a petrecerii. O rochie de seara mov cu un bust brodat cu paiete stralucitoare. Rochie de seara Prelude, Colectia Kiss & Fly, Bien Savvy - 2.900 ron. Rochie de seara din matase imperiala, cu insertii din dantela bej-aurie.

Rochie de seara Elite Mariaj, Impression Bridal Xcite 32074  www.rochieocazie.ro- 1.150 ron. Rochie de seara cu decupaje sexi in zona bustului si a taliei. Se evidentiaza prin breteaua asimetrica din cristale si paiete. Rochie de seara Elite Mariaj, Da Vinci Bridal Sparkle 70021  - 1.030 ron. Rochie de seara confectionata din voal si satin, ce are un declteu in forma de V, evidentiat de o bijuterie cu cristale.

Rochie de ocazie 001123, www.moniq.ro - 680 ron. Rochie de seara mov, ce urmareste o linie sirena si are un bust cu fronseuri asimetrice. Linia taliei este decorata cu perle si cristale. Rochie de seara 001157, Moniq - 830 ron. O rochie de seara de o eleganta unica, ce are o linie fluida si aplicatii din trandafirasi satinati in zona decolteului. Rochie de seara 001151, Moniq - 680 ron. Rochie de seara din matase, cu talia marcata si o croiala asimetrica pe un singur umar.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest