Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte

Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte
Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte

Nu le refuza dorinta de a purta dantela
Chiar daca dantela este rezervata mireselor, acest lucru nu inseamna ca domnisoarele de onoare nu pot purta rochii din dantela. Daca nunta se desfasoara in aer liber, prietenele tale vor arata superb in culori vibrante, dar daca petrecerea este una formala, acestea ar trebui sa se multumeasca cu rochii in culori subtile.

Ofera-le mai multe optiuni
Chiar daca trebuie sa respecte un anume cod vestimentar, domnisoarele de onoare trebuie sa aiba posibilitatea sa isi aleaga rochia dupa un anumit stil.

Mixeaza materialele
Domnisoarele de onoare nu trebuie sa adopte stilul "one material girl", ci sa aiba posibilitatea sa aleaga rochii realizate din mai multe tesaturi. Daca vin in nuante similare, materiale vaporoase precum tulle, chiffon si organza arata nemaipomenit impreuna.

Pagina 2/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest