Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte

Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte
Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte Outfitul potrivit pentru domnisoarele de onoare conform ultimelor tendinte

Pentru ca domnisoarele de onoare sunt mana dreapta a unei mirese, se cuvine sa ai in vedere cateva reguli de buna purtare si sa alegi outfitul potrivit pentru prietenele tale urmand ultimele tendinte. Vezi ce rochii de seara se poarta la nuntile din 2018 si cum se alege tinuta de nunta pentru domnisoarele de onoare.

Diversitatea este cheia succesului
In cazul nuntilor atipice, cu mai multe domnisoare de onoare, nu le obliga pe prietenele tale sa poarte aceeasi culoare. In 2018 se poarta rochii frumos colorate, iar domnisoarele de onoare trebuie sa isi aleaga tinuta de nunta dupa stilul personal. Prin urmare, lasa sfaturile matusii favorite si accepta ponturile specialistilor de moda.

Lasa-le sa straluceasca
Paietele si margelele sunt suficient de sclipitoare pentru rochiile de seara. Daca domnisoarele de onoare vor sa poarte tinute glam, respecta-le dorinta.

Lungimea rochiei nu trebuie sa fie una standard
Domnisoarele de onoare trebuie sa poarte rochii de nunta potrivite pentru siluetele lor, adica acele tinute in care se simt confortabil. Lasa-le sa traiasca momentul nuntii tale asa cum se cuvine si te vor aprecia si mai mult pentru intelegere.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest