10 rochii de ceremonie pentru fetite

10 rochii de ceremonie pentru fetite

Copiii joaca un rol deosebit de important in cadrul unei ceremonii si au multiple sarcini. De la fetita care presara petale de trandafiri in drumul spre altar si pana la cele care tin trena miresei, micile domnisoare trebuie sa fie trendy, actuale si rafinat accesorizate. Asadar, iti oferim o galerie de rochii de nunta pentru fete, pentru micile printese care vor face parte din ceremonie!

Rochie de ceremonie fetita Model 01, www.lorange.ro. O mica printesa stie ca rochia si coafura sunt atuurile esentiale in cadrul unei ceremonii de nunta! Cumpara-i fetitei tale aceasta superba rochie din tulle si matase, accesorizata cu mici trandafirasi gri petrol din tulle fin.

Rochie de ceremonie fetita Model 02, Lorange. Rozul, culoarea preferata a fetitelor prinde viata intr-o rochie de ceremonie din chiffon aerat, acoperit de matase peliculizata de un roz prafuit. Un look princiar, cu influente victoriene care-ti va cuceri micuta, de indata!

Rochie de ceremonie fetita Paun, Lorange. Colorata si vesela, aceasta rochita din tulle lucios cu o fateta din matase verde lime este alegerea ideala pentru o fetita jucausa si expansiva. PArtea din fata a rochiei prezinta broderii manuale din dantela si cristale.

Rochie de ceremonie fetita Paun 02, Lorange. Iata simbolul elegantei absolute! O rochie de ceremonie pentru printesa ta, de un albastru infinit, accesorizata cu o voaleta din tulle alb cu bleu. Decolteul barcuta si broderiile din dantela o fac si mai eleganta.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest