Rochii de mireasa sub 1000 de dolari

Rochii de mireasa sub 1000 de dolari

Evident, vrei ca rochia de mireasa pe care o vei purta la nunta sa  fie frumoasa si sa te simti bine in ea. Acest lucru nu inseamna totusi ca trebuie sa cheltui o avere ca sa gasesti modelul potrivit.

Desi poti alege rochii de mireasa scumpe, de la case de moda de renume international, rochia de mireasa perfecta nu trebuie sa depaseasca 1000 de dolari. La urma urmei, o vei purta o singura data in viata.

Ca sa cumperi o rochie de mireasa sub 1000 de dolari, poti sa cauti o rochie usoara, la confectionarea careia nu se foloseste foarte mult material. Cu cat intra mai multi metri de tesatura la confectionarea ei, cu atat pretul de pe eticheta va fi mai mare.

De asemenea, cauta rochii de mireasa cu detalii mai subtile, cum sunt rochiile cu corsaj din dantela si fusta de chiffon, fara prea multe inflorituri in zona gatului. Daca alegi in schimb o rochie de mireasa din satin Dutchess sau matase, aceste materiale scumpe cresc pretul rochiei.

Daca te-am convins ca nu trebuie sa iti cheltui toti banii alocati nuntii pe o rochie de mireasa extravaganta, iti propunem sa urmaresti cateva modele de rochii de mireasa accesibile ca pret si care nu depasesc 1000 de dolari. Aceste rochii de mireasa le gasesti in colectiile de rochii mireasa Mori Lee, Jenny Yoo, J.Crew, Allure Bridals, Diva Bride, Victoria Jane si chiar Vera Wang.

Alte idei de rochii de mireasa accesibile ca pret si disponibile si la furnizorii din Romania le gasesti aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest