Cele mai frumoase rochii de mireasa stil printesa

Cele mai frumoase rochii de mireasa stil printesa

Orice mireasa isi doreste sa arate impecabil in ziua nuntii, iar acest se poate transforma in realitate daca iti alegi una dintre cele mai frumoase rochii de mireasa stil printesa pentru marele moment.

Miresele anului 2015 pot deveni printese moderne, imbracate in rochii de vis realizate la atelierele de moda din Romania. Fie ca inchiriezi sau cumperi o rochie de mireasa printesa de la un brand autohton sau importi de la un furnizor strain rochia visurilor tale, ai de ales intre cele mai romantice rochii de mireasa in stil printesa pe care le poti achizitiona de la Bien Savvy, designerul Luminita Cosleacara de la Divine Atelier, Elite MariajAvangarde Brides sau Narman for Her.

Rochiile de mireasa in stil printesa ies in evidenta prin fuste vaporoase realizate din valuri de organza si straturi de tulle. Facute sa impresioneze, cele mai frumoase rochii de mireasa stil printesa sunt ornate cu aplicatii handmade de cristale si paiete.

Daca si tu vrei sa porti o rochie de mireasa croita dupa tiparul Princess, compara rochiile de mireasa aparute in 2014 la producatorii si distribuitorii de rochii de nunta din Romania.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest