Rochii de mireasa Natalia Vasiliev

Rochii de mireasa Natalia Vasiliev
Rochii de mireasa Natalia Vasiliev Rochii de mireasa Natalia Vasiliev Rochii de mireasa Natalia Vasiliev Rochii de mireasa Natalia Vasiliev Rochii de mireasa Natalia Vasiliev Rochii de mireasa Natalia Vasiliev Rochii de mireasa Natalia Vasiliev Rochii de mireasa Natalia Vasiliev Rochii de mireasa Natalia Vasiliev

Cele mai noi colectii de rochii mireasa Natalia Vasiliev lansate in acest an sunt colectia House of Dreams 2014/2015 si colectia Cruise 2014.

Rochiile de mireasa din colectia “House of Dreams” sunt o imbinare de arte plastice si exprima gratia, eleganta si rafinamentul mireselor. O viitoare mireasa care poarta o rochie semnata de Natalia Vasiliev poate fi orice mireasa clasica si visatoare, cu inclinatii artistice sau acea mireasa deschisa spre lume si gata sa descopere noi teritorii in orice moment.

Rochiile de mireasa Natalia Vasiliev au un design unic, fie ca sunt croite in linie A, in stil sirena sau in stil ball gown. Croite din tulle fin cu broderie de dantela, aceste rochii de mireasa lungi pana la pamant reprezinta o adevarata capodopera de creatie vestimentara si un univers creativ ce imbina armonios arta si frumosul.

Exploreaza chiar acum colectiile de rochii mireasa Natalia Vasiliev House of Dreams 2014/2015 si Cruise 2014 pentru a surprinde creatii vestimentare couture de inalta clasa, inspirate de la inceputul secolului XX si mixate cu elemente din perioada interbelica si cu alte detalii contemporane.

Toate rochiile de mireasa din cele doua colectii au fost lansate in 2014 la Atelierul de moda Natalia Vasiliev.

Pagina 1/20

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest