Victor & Rolf si mireasa supradimensionata

Victor & Rolf si mireasa supradimensionata
Victor & Rolf si mireasa supradimensionata Victor & Rolf si mireasa supradimensionata Victor & Rolf si mireasa supradimensionata Victor & Rolf si mireasa supradimensionata Victor & Rolf si mireasa supradimensionata Victor & Rolf si mireasa supradimensionata Victor & Rolf si mireasa supradimensionata Victor & Rolf si mireasa supradimensionata Victor & Rolf si mireasa supradimensionata

Cand au aparut "regii fashionului 3D" nimeni nu se mai jucase atat de indraznet cu dimensiunile. Gusturile olandezilor pentru maximizare, stratificare si lux s-au remarcat frecvent in ultimii 15 ani ai fashionului european. Mai mult decat atat, nonconformistii designeri au readus in prim-plan o mireasa uitata: mireasa supradimensionata.

Doi designeri, acelasi destin

S-au nascut in acelasi an, 1969. Seamana ca doua picaturi de apa. Cateodata se pare ca Viktor Horsting si Rolf Snoeren sunt una si aceeasi persoana! S-au cunoscut pentru prima oara la Academia de Arte si Design din Olanda, iar in 1993, la Paris, au inceput o afacere impreuna. Era capitala modei europene si singurul mod de a razbate intre mai marii fashionului era sa vii cu ceva inovator... off the top. Prima lor colectie "Hyere", bazata pe deformarea, reconstruirea si presararea cu elemente inedite a modei de pana atunci, le-a adus trei premii la "Salonul European al Tinerilor Stilisti", din cadrul Festivalului de Moda.

Viktor & Rolf, regii modei 3D

Urmatoarele 4 colectii, in care au experimentat arta spatiala si s-au jucat cu dimensiunile le-au asigurat drumul catre prima lor linie haute-couture, in 1998. Si de atunci... ziarele i-au denumit "Vicktor & Rolf, regii modei 3D". Un an mai tarziu, s-au intors cu o colectie ready to wear, numita "Stars and Stripes", iar in 2003, cu linia "Monsieur", au intrat pe un domeniu mai putin incercat: moda pentru barbati. Au continuat cu pantofi si accesorii, ochelari si, mai tarziu, parfumuri de prima clasa. Din dorinta de a se extinde, in 2003, cei doi adorati ai catwalk-urilor parisiene au incheiat un fabulos contract cu magnatul italian Renzo Rosso si compania acestui " Only The Brave", permitand brandului Victor&Rolf sa se extinda in toata Europa.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest