Vera Wang Bridal Fall 2012

Vera Wang Bridal Fall 2012

S-a intors Vera Wang, regina neincoronata a rochiilor de mireasa couture, cu o colectie menita sa puna o vraja de nedezlegat pe ochiul privitorului.

In non-traditionalele culori de nunta, negru si nude, rochiile par, mai degraba, funerare decat prevesitoare de zile luminoase. Nu a existat nici macar o rochie alba de mireasa!

O prezentare de catwalk neobisnuita, ce poate fi plasata in registrul couture, decat in cel bridal. Chiffon parca descompus, matase, tulle si organza structurat in linii sirena sau rochii de bal.

Show-ul a inceput cu o rochie de mireasa nude-caramel ce a stralucit in intensitate, iar primul indiciu de negru a aparut intr-o rochie, cel putin, ciudata in mixuri negru-nude. Apoi, negrul a devenit vedeta scenei si a urmarit modele pana la finalul colectiei. Un show fantomatic, dupa cum au precizat criticii…

Misterioasa si pe alocuri socanta, colectia a pastrat si ceva din aerul copilaresc autentic al fiecarei femei: coafurile imperfecte, cu parul ce pare nepieptanat sau machiajul nude, natural ce ne aminteste de o Lolita ingenua.

Corsetele senzuale au sculptat silueta intr-un mod subtil si sexy. Manechinele au defilat pe o liniste totala, doar sunetul tocurilor pe catwalk a interupt tacerea aproape mormantala! Totul a mers struna, intr-un tandem perfect pentru a creea un moment de neuitat in istoria vesimentatiei de mireasa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest