Trend de nunta: Dantela

Trend de nunta: Dantela

Giorgio Armani se declara fanul ei infocat, Miuccia Prada si celebra casa Givenchy, de asemenea. Da! Vorbim despre dantela, cel mai iubit si cel mai sexy dintre materiale. Pana si Kate Middleton a ales pentru nunta ei cu printul William o rochie de mireasa din dantela. Caci texturile sale imperiale il fac un must-have in garderoba oricarei veritabile fashioniste.

Rochiile de mireasa vintage

Nu este nevoie sa scoti din cufar rochia de mireasa a bunicii, insa te poti imbraca astfel incat sa inspiri un aer vintage. Alege o rochie de mireasa din dantela de culoare ivory, champagne sau o combinatie cu alb si bej. Dantela, intalnita atat in moda vintage, cat si in creatiile moderne, reuseste de fiecare data sa ofere feminitate si senzualitate corpului pe care il imbraca.

In colectiile spring 2012, Carolina Herrera, Monique Lhuillier, Oscar de la Renta si Romona Keveza propun dantela ca pe un trend major in rochiile de mireasa. Inspira-te, alege cea mai frumoasa rochie si poarta pantofii Olivia, disponibili pe www.isadorable.ro la pretul de 630 ron. Vrei acel look retro authentic? Colectia La Sposa 2011 te asteapta pe www.biensavvy.ro cu cele mai frumoase rochii de mireasa din dantela Chantilly.

Voalul mantila, nobil si elegant

O alta privire catre extravaganta si lux este mantila. Un voal de inspiratie spaniola, cu margini tivite in dantela, imagine care intotdeauna ne va aminti de Grace Kelly. Si mai apoi de Cheryl Ladd. Acest voal incadreaza perfect fata, curge fluid pe spate si are puterea sa ofere o imagine idilica miresei... Bien Savvy te asteapta cu minunata colectie La Sposa 2011 de voaluri mantila.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest