Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique

Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique
Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique Top 10 rochii de mireasa de la Bride Boutique

Propunerea www.miresedisperate.ro pentru aceasta saptamana este salonul de rochii de mireasa Bride Boutique.

"Ideea acestei companii este una cat se poate de simpla! S-a pornit de la ideea ca fiecare mireasa care ne trece pragul este UNICA si trebuie tratata ca atare", ne-a marturisit Laura Cristina Toader, fondatoarea acestui salon.

In goana dupa rochia de mireasa iti doresti sa ai alaturi persoane care sa te consilieze, sa te indrume si in final sa te ajute sa faci cea mai buna alegere pentru tine.

Bride Boutique un proiect de suflet ce a fost gandit in urma experientei unei foste miresici care a trecut prin nenumarate showroom-uri si nu a gasit intelegerea si rabdarea pe care si-o dorea.

"De curand, compania noastra a inceput colaborarea cu o binecunoscuta firma de costume barbatesti de ceremonie si accesorii, Sandro Sellini, si suntem bucurosi sa va invitam impreuna cu mirele vostru pentru a-si alege tinuta pe care o va purta in ziua nuntii! Costumele sunt hand made si sunt adaptate pe dimensiuniile domnilor", ne-a mai spus Laura Cristina Toader.

www.miresedisperate.ro va recomanda Bride Boutique  si va invita sa va  convingeti de calitatea tesaturiilor precum si de experienta personalului salonului!

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest