Top 10 rochii de mireasa Urban Brides

Top 10 rochii de mireasa Urban Brides

Visam la rochia de mireasa perfecta, visam sa fim printese macar pentru o zi iar visul acesta ne urmareste inca din copilarie de cand ascultam povestile cu printi si printese spuse de cineva drag sau, cand crestem si vedem un film in care iubirea triumfa, cand doi oameni se iubesc.

Si nu vrem sa ne spulberam visele!

Vrem sa devina realitate!


Si vor deveni!

De ce nu?

Timpul trece... Dar iata, vine momentul! Plecam in cautarea rochiei de mireasa! Nu mai suntem pe vremea bunicilor noastre dragi care purtau rochia mamei lor, care respectau traditia.... nu, acum ne dorim sa gasim acea rochita la care am visat, acea rochita care sa ne demonstreze ca visele devin realitate. In afara de rabdarea cu care trebuie sa ne inarmam pentru ca vom cauta, vom proba, iar vom cauta si iar vom proba... o vom gasi in sfarsit.

Cum arata rochia perfecta? Stim ce visam dar nu stim ce ne va face sa aratam ca o printesa. Iar aici vin sfaturile, parerile, aprecierile, confirmarea. Calitatile noastre fizice ale fiecaruia dintre noi ne avantajeaza mai mult sau mai putin, dar asta nu inseamna ca nu vom putea tine cont de anumite trucuri care sa ne scoata in evidenta ceea ce avem mai frumos. In functie de silueta ta sa incerci sa iti alegi rochita perfecta.

Asa s-a nascut si Urban Brides.

Nu doar un loc unde sa treci pentru ca e pe lista ta de vizite ci un loc in care sa vii si sa probezi tot ce se poate proba, un loc unde sa ai timpul tau, sa bem un ceai impreuna, sa stam de vorba despre visele si dorintele tale si unde...cine stie...poate iti vei gasi rochita ta. Intotdeauna mi-a placut ca oamenii care ii intalnesc sa ii vad zambind, sa le vad fericirea iubirii in ochii lor. Chiar daca nu vei alege nici o rochita care asteapta cuminte dar nerabdatoare pe umeras sa fie probata, voi sti ca pleci cu sfaturi si pareri sincere de ceea ce ti se potriveste.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest