Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe

Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe
Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe Top 10 rochii de mireasa Christian Philippe

Prezenta pe piata romaneasca din 1991, Christian Philippe se bucura de un mare succes in domeniul rochiilor de mireasa. Demonstrand eleganta si rafinament, creatiile au fost apreciate si purtate de mii de mirese speciale si vedete autohtone. Realizate din materiale delicate si venerand femeia in toata frumusetea ei, rochiile Christian Philippe sunt un tribut adus feminitatii.

Exclusiv specializata in creatia, productia, distributia si comercializarea rochiilor de mireasa si accesoriilor pentru nunta, prin creatorii si realizatorii concentrati mereu spre un design inovativ, Christian Philippe este intr-o continua cautare intre armonia culorilor, a combinatiilor de materiale, imbinarilor de forme, utilizand pe scara larga bustiere, decolteuri, fuste ample sau fluide toate in combinatii de mare efect stilistic si practic.

Fiecare creatie este unica si adaptata fiecarei mirese, menita a-i sublinia frumusetea proprie. Rochiile sunt realizate manual, finalul fiind oferirea personalizarii pentru fiecare viitoare mireasa, la nivelul celor mai rafinate gusturi si cerinte.

Ne-am propus sa pornim si sa avem o relatie aparte cu oricine ne calca pragul, tocmai pentru ca noi intelegem faptul ca prin fiecare mireasa Christian Philippe, se implineste dorinta noastra de a participa la succesul din momentele unice, misterioase si fermecatoare ale acestui unic eveniment in viata fiecarei tinere, casatoria cu tot ce inseamna ea.

Pentru 2012 va propunem cele mai frumoase si delicate creatii Christian Philippe.


1. Rochia de mireasa Melanie

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest