Top 10 rochii de mireasa Atelier Diagonal 2012

Top 10 rochii de mireasa Atelier Diagonal 2012

Viitoarele mirese au urmarit deja cu mare atentie cele mai noi colectii de rochii de mireasa si sunt la curent cu tendintele pentru 2012. Pentru a le oferi o noua perspectiva v-am pregatit o selectie ce insumeaza preferintele viitoarelor mirese care au calcat pragul magazinelor BIEN SAVVY, e vorba de top 10 rochii de mireasa Atelier Diagonal 2012.

Ca si in anii trecuti, Atelier Diagonal ne-a obisnuit cu noi si noi colectii de rochii de mireasa stilate si intotdeauna in pas cu tendintele actuale. In 2012 colectia de rochii de mireasa Atelier Diagonal trece de la designul minimalist si croiala fluida la accente opulente, chiar senzuale si aplicatii spectaculoase:

1. Oropesa

Oropesa e rochia de mireasa ce intruchipeaza cele mai frumoase vise legate de tinuta din ziua nuntii: silueta princess, un superb decolteu in forma de inima cu aplicatii rafinate si mult, mult volum in partea inferioara.  O rochie de poveste unde dantela se imbina armonios cu straturi fine de tulle, iar margelele si aplicatiile florale puncteaza cu gratie feminitatea.

Iar pentru ca a fi mireasa inseamna si o schimbare, Oropesa iti propune bretele din dantela detasabile, ce pot fi purtate spre exemplu la ceremonia religioasa si la care poti renunta in seara nuntii pentru mai multa libertate si senzualitate pe ringul de dans!

Pret: 4300 Lei

2. Olympo 

Rochia de mireasa Olympo are un croi modern ce porneste pe linia sirena, insa are taietura ampla in dreptul soldurilor. Un sirag fin de aplicatii de margele accentueaza zona taliei si completeaza reflexul texturii de satin royal, dand rochiei un plus de stil si feminitate.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest