Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta

Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta
Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta Top 10: Saloane rochii de mireasa in Constanta

Azi iti prezentam cateva rochii de mireasa pe care le gasesti in magazine din Constanta. Si vom continua cu o serie de articole in care o sa poti vedea rochii de mireasa din cele mai mari orase ale tarii.     

1. Bien Savvy Constanta, www.biensavvy.ro

Secretele seductiei sunt bine pastrate in dressing-urile magazinelor Bien Savvy. De la minunatele colectii de rochii de mireasa si de seara Bien Savvy, pana la colectiile La Sposa, magazinele Bien Savvy te asteapta in B-dul Ferdinand, nr 19, langa teatrul Fantasio.E-mail: constanta@biensavvy.ro. Telefon programari: 0757.825.185.

 

2. Mirandi Constanta, www.mirandi.ro

Femeia activa, constienta de valoarea sa, dar si femeia romantica se bucura de o atentie deosebita din partea Casei Mirandi. Pentru ele sunt alese materiale de cea mai buna calitate: brocarturi, organza, voal, saten, tull elastic. Iata doar cateva din materialele pe care Casa Mirandi le ofera. Magazin Nataly, Str. Cuza-Voda nr. 37.Telefon: 0744.531.817.

 

3. “Alb si Negru” Agnes Toma Constanta, www.albsinegru.ro

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest