Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar

Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar
Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar Top 10: Cele mai tari rochii de mireasa pe un singur umar

Oscar de la Renta, Monique Lhiullier, Vera Wang, La Sposa 2011 sau Maria Lucia Hohan au stabilit trendul 2011 pe piata vestimentatiei de nunta: rochia de mireasa cu un singur umar! Daca nunta ta se apropie si tu inca nu ti-ai gasit rochia de mireasa, noi ti-am pregatit un top 10 al celor mai frumoase rochii cu un singur umar. Ca tu sa fii cea mai cool mireasa!

1. Rochie de mireasa Danza, La Sposa 2011, www.biensavvy.ro - 8.385 ron. O superba rochie de mireasa off-white din Paris Garza, cu o croiala sirena si volane asimetrice ce pornesc de la linia coapselor. Linia senzuala ce respecta trendul rochiilor de mireasa pe un umar te va glorifica cu titlul de “mireasa anului 2011”.

 

2. Rochie de mireasa Jasmine model F377, www.isadorable.ro – 3.500 ron.Rochie de mireasa sirena cu un singur umar, cu trena lunga, diafana. Este lucrata din organza si are talia evidentiata de un brau din pietre.

 

3. Rochie de mireasa Legere Allure, Myra Brides Only, www.myra.ro - 740 Euro.O superba rochie de mireasa in linii fluide, din voal de matase, cu un accesoriu extrem de trendy: un umar din fulgi si pene.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest