Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume

Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume
Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume Top 10: Cele mai scumpe rochii de mireasa din lume

Promotoarea rochiilor albe de mireasa a fost nimeni alta decat Regina Victoria la nunta ei cu Printul Albert, in 1840. Daca inainte de ea, miresele purtau gri, albastru sau rosu, imediat dupa, “epidemia” s-a raspandit si albul a devenit culoarea traditionala pentru rochiile de mireasa. Fie ca esti vedeta sau nu, rochia de mireasa va reprezenta o gaura mare in bugetul de nunta. Dar nu chiar atat de mare ca rochiile de mai jos!

1. Rochie de mireasa cu diamante Renee Strausse - 12 milioane de dolari

In 2006, designerul Renee Strausse si bijutierul Martin Katz au realizat cea mai scumpa rochie de mireasa din lume. 12 milioane de dolari este o suma fabuloasa, dar intelegem perfect de ce costa atat. Intreaga rochie sirena este ticsita cu diamante de ce mai inalta calitate.

2. Rochie de mireasa Yumi Katsura – 8 milioane de dolari

Designerul de rochii de mireasa japonez, Yumi Katsura a creat o rochie de mireasa care avea sa devina legenda. Estimata la 8 milioane de dolari, rochia din matase si satin este incrustata cu diamante verzi de 8.8 carate, un diamant extrem de rar de 5 carate, mii de perle si broderii zari indiene. 

3. Rochia de mireasa a Printesei Diana – 500.000 lire

Creata de David si Elizabeth Emanuel, rochia a fost croita din dantela antica, cea mai fina matase si peste 10.000 de perle cusute manual cu fir de aur. Rochia de mireasa a avut o trena de 3 metri si a costat 500.000 de lire.


4. Rochia de mireasa Mauro Adami – 335.000 dolari

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest