Sublime by Alice Design

Sublime by Alice Design

Frumoasa, sofisticata, ingenua sau poate doar personala si originala, fiecare dintre noi viseaza la rochia de mireasa perfecta. Nu este atat de usor pe cum pare sa gasesti rochia de mireasa, incepand cu  alegerea unui model,  material sau detaliu, sa mergi la probe, sa stai sa te rogi ca poate o sa iasa bine si cum ti-ai dorit, asa ca te voi surprinde! Alice Design iti spune o poveste vesela, speciala dar reala. O poveste care te ajuta sa iti gasesti rochia din cateva zeci de modele personalizate, e suficient un colaj personalizat ca sa te cunosc, pe tine viitoarea mireasa!

Imi imaginam cum era acum 20 de ani cand practic nu aveai de unde sa-ti alegi o rochie de mireasa si, ca o haina de buna calitatate care se facea doar pe comanda, imediat mi-a venit in minte haute couture!

De origine franceza, haute couture, reprezinta moda de dragul modei. Am descoperit ca pentru francezi notiunea de a face o haina pe comanda e un fel de mandrie nationala. La inceput, gaseai numai ateliere si case de moda cochete, intre peretii carora erau mici prezentari pe modele, ale rochiilor de mireasa, puteai sa vezi exact cum ar veni pe tine, sa observi detaliile, lungimea si modelul in sine.

De ce la noi a disparut conceptul de comanda si creat pentru tine si pe masura ta? Incerc sa descopar recreand acest concept prin Alice Design. O iau de la zero experimentand si incercand sa-mi aduc aminte cat de valoroase erau hainele bunicii si cat de pretioase sunt acum hainele pe care le gasim la targurile de handmade si vintage.

Am creat prima colectie oficiala Alice Design "Sublime" atent gandita cu accent pe  materialele si detaliile alese. Ce inseamna "Sublime" pentru mine?! Incerc sa regasesc traditia de alta data a femeilor care inca mai aveau timp pentru ele, pentru cochetarie si pedanterie. Intr-o lume nebuna in care nu mai avem timp pentru noi, as vrea sa redau magia si farmecul pentru cea mai speciala zi din viata unei femei incepand cu rochia de mireasa.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest