Rochii scurte de mireasa in 2012

Rochii scurte de mireasa in 2012

De-a lungul vremurilor, traditiile legate de nunta au suferit transformari. Tot timpul apar trenduri noi, iar miresele trebuie sa se adapteze tendintelor. Au aparut rochii de mireasa colorate, in croieli avangardiste sau chiar… rochii de mireasa extrem de scurte si sexy.

Destinate cu precadere mireselor moderne si tinere, rochiile scurte exprima indrazneala si curajul femeii de a-si impune personalitatea intr-o zi atat de importanta cum este nunta ei. Iata ce ne recomanda designerii pentru primavara lui 2012!


Marchesa revine in forta cu rochia de mireasa „country-chic”, pentru mireasa obraznica si jucausa. Anul viitor, celebra casa Marchesa mizeaza pe rochii de mireasa cu fuste scurte de tip clos sau cu voaluri suprapuse din tulle transparent. De remarcat linia usor retro, dantela ivory si rochia scurta de matase, cu taieturi asimetrice.

Anne Bowen este unul dintre putinii designeri care indraznesc sa revolutioneze piata mireselor, an de an. Pentru primavara viitoare, Anne ne propune rochiile scurte de mireasa cu taieturi oblice, croieli pe un singur umar si readuce rochia de mireasa decoltata, mulata cu o linie stil clepsidra. Ca intotdeauna, nu lipsesc accesoriile glamour: broderiile cu pietre si cristale care evidentiaza talia miresei.

Eme di Eme aduce in prim plan pentru primavara lui 2012, fascinatia rochiilor de mireasa mullet: scurte si sexi in fata si cu o trena impresionanta. Accesorizata in talie, cu panglici in culori vii: mov pruna sau burgundy, sau cu o floare supradimensionta si o cascada stralucitoare de pasteluri si nuante, rochia de mireasa Eme di Eme ne demonstreaza ca nimic nu este mai fascinant si mai seducator decat mireasa cu gleznele la vedere.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest