Rochii de mireasa pentru mirese cu sanii mici

Rochii de mireasa pentru mirese cu sanii mici

Miresele cu sanii mici, care nu sunt dotate de la natura cu un piept de invidiat sunt adesea puse in incurcatura atunci cand isi aleg rochia de mireasa. Deoarece ele nu pot sa poarte rochii cu decolteu adanc, iar o parte dintre modelele cu decolteu inima nu le avantajeaza, se pot multumi cu rochiile de mireasa cu decolteu drept, cu rochiile de mireasa cu decolteu iluzie, dar si cu rochiile de mireasa cu decolteu inalt, la baza gatului.

In functie de forma corpului, ele pot purta atat rochii de mireasa in linie A, cat si rochii de mireasa tunica sau rochii de mireasa stil printesa. Pentru miresele cu sanii mici cele mai putin recomandate modele sunt in stil sirena, dar daca bustul este buretat sau modelul rochiei permite utilizarea unui sutien cu push-up, sanii mici nu mai sunt un inconvenient.

Rasfoieste galeria foto alaturata si vezi ce rochii de mireasa sunt recomandate pentru viitoarele mirese care se simt un pic in dificultate datorita sanilor mici. Vei vedea ca rochiile de mireasa pentru miresele cu bust mai putin generos sunt superbe!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest