Rochii de mireasa printesa reprezentative pentru Mori Lee by Avangarde Brides

Rochii de mireasa printesa reprezentative pentru Mori Lee by Avangarde Brides

Mori Lee Bridal si Mori Lee Blue sunt doua colectii de rochii de mireasa importante pentru trustul Mori Lee by Madeline Gardner, iar dintre rochiile stil printesa reprezentative pentru renumitul brand american, noi am facut o selectie cu cele mai frumoase modele.

Croite in stil avangardist, rochiile de mireasa tip printesa reprezinta visul oricarei tinere care vrea sa fie in centrul atentiei pentru cateva ore si sa poarte o rochie de lux, cu accente contemporane si detalii artizanale, potrivite pentru fiecare silueta in parte.

Miresele care vor cu adevarat sa isi uimeasca invitatii cu o rochie de basm pot opta pentru o rochie de mireasa stil printesa cu margele cusute manual sau o rochie de mireasa clasica, in stilul Cenusaresei, reprezentativa pentru Mori Lee.

Indiferent de rochia dorita, in colectia Mori Lee vei gasi cu siguranta modelul adecvat personalitatii tale. Vezi cele mai frumoase rochii de mireasa stil printesa de la brandul Mori Lee disponibile spre vanzare la Salonul Avangarde Brides in galeria foto alaturata.

Aici vei gasi rochii de lux croite din tulle, satin si dantela, puse in evidenta de broderii handmade sau cristale stralucitoare.

Rochiile de mireasa de la Avangarde Brides evoca stralucire, opulenta si eleganta, fiecare rochie fiind impodobita cu detalii unicat.

Inca nu ti-ai gasit rochia visurilor tale? Atunci viziteaza site-ul Avangarde Brides si descopera si mai multe modele de rochii de mireasa stil printesa sugestive pentru brandul Mori Lee.

Contact:

BUCURESTI: Str. Mitropolit Filaret nr 19 nivel 0 (zona Piata Regina Maria)
Programari la 0723.844.320
 
IASI (Elite Mariaj):
Str. Petru Rares, nr 9, zona Garii
Programari la 0733.719.680

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest