Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride

Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride
Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride Rochii de mireasa printesa de la Diva Bride

Povestile cu printi si printese le-a facut pe miresele din zilele noastre sa viseze la un look regal si, prin urmare, sa isi aleaga rochii de mireasa printesa pentru marele eveniment, cum sunt cele de la Atelierul Diva Bride.

Daca si tu visezi sa arati ca o diva contemporana in rolul vietii tale, inspira-te din basmele a caror actiune se petrece la palat si alege o rochie de printesa in care sa te simti speciala. Indrazneste sa porti in ziua nuntii o rochie printesa de la Diva Bride pentru ca aceste rochii cuceritoare combina in mod firesc stilul clasic cu cel modern.

Rochie de mireasa Layla

Rochie de mireasa Layla  Rochie de mireasa Layla

Daca ti-e greu sa gasesti o rochie stil printesa care te avantajeaza, aminteste-ti ca acest model este adecvat pentru miresele cu silueta tip mar (talie lata) sau tip para (cu talia scurta). Rochiile de mireasa printesa emana senzualitate si gratie feminina si fie ca sunt realizate din materiale vaporoase sau din dantela, acestea pot fi purtate in orice sezon.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest