Rochii de mireasa pentru nunti pe malul lacului

Rochii de mireasa pentru nunti pe malul lacului

Rochiile de mireasa potrivite pentru nuntile organizate in natura, la marginea unui lac sunt rochii de ocazie elegante, cu sau fara maneci, ideale pentru firile romantice.

Confectionate din voal de matase, dantela Chantilly si alte materiale pretioase, astfel de rochii vin in modele diferite. Fie ca urmeaza liniile corpului feminin sau au fuste lungi si vaporoase in linie A, rochiile de mireasa potrivite pentru nuntile pe lac sunt fermecatoare.

Cu un design lejer si feminin, astfel de rochii sunt in nuante de un alb spumos sau in culori nontraditionale. In 2016 se poarta rochiile roz pal, albastru pal sau in nuante neutre, de aceea miresele care si-au planificat o nunta pe lac in viitorul apropiat pot opta pentru o rochie colorata in tendintele vremurilor actuale.

Fa-ti o idee despre cum ar trebui sa arate rochia ta de mireasa daca nunta se desfasoara intr-o locatie pe malul lacului, iar apoi porneste in cautarea rochiei visurilor tale. In galeria foto alaturata vei gasi atat rochii clasice, cat si rochii colorate care sunt la mare cautare in sezonul acesta. Descopera chiar acum rochii din materiale fluide si vezi unde le poti comanda.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest