Rochii de mireasa purtate de celebritati in 2015 versus variante rochii pentru miresele din Romania

 Rochii de mireasa purtate de celebritati in 2015 versus variante rochii pentru miresele din Romania
 Rochii de mireasa purtate de celebritati in 2015 versus variante rochii pentru miresele din Romania  Rochii de mireasa purtate de celebritati in 2015 versus variante rochii pentru miresele din Romania  Rochii de mireasa purtate de celebritati in 2015 versus variante rochii pentru miresele din Romania  Rochii de mireasa purtate de celebritati in 2015 versus variante rochii pentru miresele din Romania  Rochii de mireasa purtate de celebritati in 2015 versus variante rochii pentru miresele din Romania  Rochii de mireasa purtate de celebritati in 2015 versus variante rochii pentru miresele din Romania  Rochii de mireasa purtate de celebritati in 2015 versus variante rochii pentru miresele din Romania

In fiecare an, miresele provenite din randul vedetelor si al caselor regale traseaza tendintele in materie de nunti si rochii de mireasa, ele fiind  urmarite cu interes, in cele mai mici detalii.

Fie ca isi programeaza nunta la castel, pe malul marii sau intr-o gradina de vara luxurianta, celebritatile internationale trebuie sa arate ireprosabil in calitate de mirese. Si pentru ca miresele de rand din Romania nu isi permit sa poarte rochii create de Valentino sau Armani, ele isi pot indrepta atentia spre rochii elegante disponibile ca pret, cum sunt modelele Bella Sposa.

Acestea sunt alternative sigure la rochiile de mireasa purtate de Sofia Hellqvist, Nicki Hilton, Kim Sears sau Geri Halliwell la nuntile lor pline de fast.

Daca vrei sa arati ca un star de la Hollywood sau ca o printesa, vezi alternativele propuse de specialistii Bella Sposa pentru tine.

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest