Top 10 rochii de mireasa White Pearl 2015

Top 10 rochii de mireasa White Pearl 2015

Rochiile de mireasa White Pearl te asteapta in salonul Atelierului de moda din Bucuresti pentru proba, detalii despre modelul pe care l-ai indragit, pret si pentru mai multe indrumari din partea specialistilor.

Alege-ti rochie de mireasa mult visata din top 10 rochii de mireasa White Pearl pentru ca aici gasesti rochii de mireasa in linie A, rochii de mireasa stil sirena, rochii de mireasa printesa si rochii de mireasa ball gown cu fuste voluminoase.

Croite din dantela si tulle, rochiile de mireasa din colectia Elysee reprezinta ultimele creatii de la atelierul White Pearl din Bucuresti.

Daca vrei sa vezi mai multe modele de rochii de mireasa, rochii de seara, rochii de ocazie si rochii de nunta fabuloase, urmareste si colectiile de moda precedente de la White Pearl. In colectiile Diaphan, Precious, Empire, Princess si Evening vei descoperi rochii variate in stil clasic, ideale pentru nunti romantice.

Urmareste galeria foto alaturata cu top 10 rochii de mireasa de la White Pearl, iar in momentul in care te-ai decis ce rochie de mireasa vrei sa porti la nunta, indrazneste sa vizitezi salonul White Pearl din Bucuresti care vrea sa iti asculte visul tau de mireasa.

White Pearl si-a deschis portie in 2007 pentru viitoarele mirese si de atunci numele acestui brand este sinonim cu rochii de calitate, diversitate, imaginatie si respect pentru toate miresele care ii calca pragul.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest