Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015

Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015
Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015  Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015  Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015  Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015  Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015  Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015  Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015  Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015  Tara LaTour: Rochii de mireasa After the storm, colectia de toamna 2015

Tara Latour este printre cei mai noi designeri din industria rochiilor de mireasa. Creatoarea de moda americana este renumita pentru rochiile sale romantice, cu un look feeric.

Specializata in moda couture, rochiile Tara LaTour sunt unice si au un stil avangardist. De la rochiile de mireasa sexy, formate din doua piese la rochiile de mireasa cu print floral, fiecare model din colectia de toamna After the storm 2015 este original si usor de purtat.

Croite in linie A, in stil sirena sau in stil trapez, rochiile Tara Latour sunt usor casual si au ca sursa de inspiratie propria familie a creatoarei de moda.

Realizate in culori si texturi neasteptate, rochiile de mireasa din colectia de toamna 2015 sunt destinate mireselor netraditionale, care vor sa poarte ceva feminin si neasteptat in ziua nuntii lor.

Vezi si tu colectia de toamna 2015 After the storm daca apreciezi stilul Tarei LaTour.

Pagina 1/12

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest