Sottero & Midgley: Rochii de mireasa 2015

Sottero & Midgley: Rochii de mireasa 2015

Viitoarele mirese care isi cauta pentru apropiata nunta rochii de mireasa atemporale, realizate din materiale fluide isi pot face o impresie despre ceea ce vor rasfoind colectia de primavara 2015 Sottero & Midgley.

Rochiile de mireasa Sottero & Midgley din dantela sunt pline de romantism, in timp ce rochile ball gown te poarta cu gandul la nunti de basm.

De asemenea, colectia de primavara Sottero & Midgley cuprinde piese din dantela simetrice, rochii simple din satin cu fuste pline in linie A si rochii de mireasa stil sirena create in cele mai populare stiluri.

Rochiile de mireasa Sottero & Midgley 2015 sunt finisate cu margele si broderie din dantela, desene si modele de inspiratie vintage si curele bijuterie ce evidentiaza talia. Modelele sunt accesorizate cu cercei si bratari din perle scoase in evidenta de cocuri chignon mici.

Urmareste colectia de primavara Sottero & Midgley 2015 in galeria foto alaturata si in clipul video de mai jos, daca vrei sa descoperi cele mai romantice rochii de mireasa de la Maggie Sottero si Midgley.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest