Rochii de mireasa Sabres Fashion

Rochii de mireasa Sabres Fashion

De la rochiile de mireasa unicat la rochiile de mireasa iesite din comun, la Casa de Moda Sabres din Romania, miresele vor gasi rochii perfecte pentru orice silueta.

Recunoscute la nivel local si pe plan international, rochiile de mireasa Sabres Fashion sunt cautate in egala masura de vedete si de femei obisnuite, aflate in cautarea rochiei perfecte pentru ocaziile speciale, cum este nunta.

Rochiile de mireasa Sabres Fashion se disting printr-un design versatil si sofisticat, prin manopera si stil, acestea fiind lucrate exclusiv cu materiale de cea mai buna calitate, cum sunt tesaturi si matasuri pure si fine, broderii cu tesaturi din fir de aur importate din India si Israel sau broderii si dantele unicate, extrem de deosebite, lucrate manual cu sau chiar din cristale SW.

Casa de moda Sabres este specializata in rochii de mireasa pe care le ofera atat spre vanzare, cat si spre inchiriere, alaturi de rochii de seara si rochii de ocazie.

Daca vrei sa comanzi o rochie de mireasa unicat pentru o nunta ca in filme, Sabres Fashion House este locul unde iti vei indeplini visul. Aici poti comanda rochia perfecta siluetei tale fie ca vrei sa porti la nunta o rochie de mireasa stil ball gown, o rochie de mireasa provocatoare in stil sirena sau o rochie de mireasa fluida in linie A.

Vezi cateva modele de rochii de mireasa Sabres Fashion in galeria foto alaturata disponibile la comanda spre vanzare si inchiriere.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest