Rochii de mireasa Romona Keveza, colectia de toamna Legends 2018

Rochii de mireasa Romona Keveza, colectia de toamna Legends 2018

Romona Keveza a lansat colectia de toamna Legends 2018, compusa din zece rochii de mireasa uimitoare. Prin intermediul celor zece creatii ale sale, Romona Keveza aduce un omagiu celor mai interesante figuri feminine care au avut o mare iinfluenta in lumea modei de-a lungul timpului. De la Regina Victoria la Grace Kelly si Gina Lollobrigida, rochiile de mireasa din aceasta colectie sunt dedicate legendelor care au marcat intr-un fel sau altfel stilul vestimentar pe parcursul a doua secole. Rochiile de mireasa Legende de toamna 2018 vin in toate stilurile si siluetele. Colectia cuprinde rochii in linie A, in stil printesa, sirena sau ball gown. Urmareste mai jos colectia completa.

Rochie mireasa cu bretele sub umeri
Rochie de mireasa stil printesa cu bretele sub umeri si talie marcata, realizata din materiale vaporoase. Rochia lasa la vedere umerii si are un decolteu amplu.

Rochie mireasa cu detalii 3D
Rochie de mireasa in linie A cu trena, croita in linie A, cu decolteu la baza gatului si talie marcata. Aceasta rochie fara maneci este perfecta pentru mireasa romantica.

Rochie mireasa sirena cu volan
Rochie de mireasa stil sirena cu trena lunga, ce iese in evidenta prin croiul sexy, cu spatele gol, dar si prin volanul asezat pe umar.

Rochie de mireasa dantela
Rochie de mireasa cu croi pe corp, realizata din dantela, cu suprapuneri de tulle pe laterale, de la talie in jos. Rochia are bretele si decolteu adanc.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest