Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias

Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias
Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias Rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias

Colectia de rochii de mireasa Manuel Mota 2013 pentru Pronovias incanta si surprinde, la fel ca intotdeuna, prin creativitatea, originalitatea si pura eleganta a rochiilor sale.

Rochiile de mireasa ale acestei colectii alterneaza intre simplitate si complexitate, intre aplicatiile amanuntite, lucrate manual cu cea mai mare atentie si intre materialele simple, albe, dar sofisticate si superbe tocmai in simplitatea lor.

Poate ca cea mai impresionanta caracteristica a acestei colectii este intocmai varietatea rochiilor sale: dantela, paiete, satin, tulle, voaluri traditionale, forme, modele si texturi interesante;  toate se pot gasi in aceasta splendida colectie de rochii de mireasa 2013.

Cand vine vorba de accentuarea siluetei si conturului corpului si cand vine vorba de ilustrarea gratiei si elegantei specific feminine, rochiile lui Manuel Mota o fac cel mai bine. Probabil ca acesta este si motivul pentru care designerul ramane unul dintre cei mai apreciati (dar si mai imprevizibili) designeri recunoscuti pe plan international.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest