Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel

 Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel
 Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel  Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel  Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel  Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel  Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel  Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel  Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel  Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel  Rochii de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel

Rochiile de mireasa romantice pentru 2017 by Eva Lendel sunt rochii destinate miresei contemporane, care isi doreste sa poarte in ziua nuntii ceva care sa emane feminitate si incredere, dar sa aiba in acelasi timp un design sofisticat.

Rochiile pe care le-am selectat fac parte din colectia Pink Inspiration si chiar daca nu sunt toate colorate, o parte dintre modele au note de blush sau de ivory inchis. Stilul rochiilor Eva Lendel variaza de la clasic la modern, astfel incat unele sunt in stil printesa si au fuste ample, pe cand altele sunt rochii sirena ce urmeaza liniile corpului feminin.

Aceste rochii de mireasa sunt o adevarata declaratie de stil. Pentru ca se ghideaza mereu dupa ultimele tendinte, mireasa Eva Lendel este o fata moderna careia ii place sa se exprime prin stilul propriu, alegand o rochie de mireasa originala si inovatoare.

Rochiile de mireasa Pink Inspiration sunt o combinatie perfecta de farmec, mister, senzualitate si romantism. Dar, ca sa te convingi singura, urmareste cateva modele de rochii mireasa de la Eva Lendel pentru 2017.

Rochie de mireasa Gwen in stil ball gown

Rochie de mireasa Norma in stil printesa

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest