Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her!

Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her!
Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her! Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her! Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her! Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her! Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her! Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her! Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her! Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her! Promotie -50%: Rochiile de mireasa la comanda, marca Narman for her!

Numaratoarea inversa a inceput? Mirese sofisticate? Tendinte noi? Devorari de reviste in cautarea rochiei de mireasa unice si a costumului de mire perfect? Stiti prea bine ca...desi petrecerea dureaza doar o zi, bucuria va ramane in memoria voastra, o viata!

Un drum la showroom-ul Magheru-One va rezolva de acum incolo preocuparile viitorilor miri, dar si al nasilor, socrilor si celor interesati de elganta si rafinament.

 

Cunoscut ca brand masculin, avand cele mai reprezentative modele de costume de miri, Narman impresioneaza mai nou cu unicele modele de rochii de mireasa, marca Narman for Her.

Showroom-ul Narman for Him & for Her este situat pe binecunoscutul Bulevard Magheru, la numerele 1-3, avand o parcare ampla in zona hotelului Lido.

Intr-un cadru unic, organizat si personalizat, intr-o atmosfera calda si intima, noul showroom Narman Magheru-One va va compune melodia visurilor voastre: rochia de mireasa perfecta si costumul de mire ideal, lasandu-va totodata libertatea de a decide atat in alegerea rochiei preferate cat si a costumului preferat din multitudinea de modele.

Personalul cu experienta si fiabilitate va va sta la dispozitie cu idei, sfaturi si asistenta permanenta.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest